27.04.2010 г., 14:37 ч.

Ангел с черни крила 

  Поезия » Друга
1048 0 0

Ангел съзрях с черни крила,
на устата с усмивка,
а в очите - сълза...

Посегна и махна той свойте крила.
През рамо погледна,
сълзата проля...

Докоснах двете черни крила,
а той перце ми подаде... и
наведе глава...

Затътри той свойте черни крила...
тръгна си... и никой вече не го видя...
Скръб остави и в мойта душа...

А перцето... то е там - до сърцето...

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??