22.02.2017 г., 13:34 ч.

Ангел съм 

  Поезия » Любовна
1022 1 6

Понякога съм Ангел Земен,

болката ти чувам във нощта

и седем пъти моля се по седем,

да те докосне Бог от Вечността.

 

Прегръщам те със шепот нежен,

дарявам ти от мойта лекота,

оставям спомен безметежен

и аромат на рози в утринта.

 

Целувам всяка твоя рана,

обливам я с Любов и Светлина,

кълбо от обич с теб да стана

и да прогоня дива тъмнина.

 

Крилете си на тебе давам,

издигам те със Ангелска Любов,

перце във дланите ти ставам,

повикай ме когато си готов.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??