25.09.2020 г., 12:14 ч.

Ангелче Красиво 

  Поезия » Любовна
201 0 0

От небето ангел спусна се и никой не разбра.

Живее тя сред хората и от тях ранена беше.

Сега различно е това което случи се със нея. Намери любовта и аз намерих нея.

 

Тя за мен е мойто ангелче красиво, и за нея давам всичко,защото тя е мойто мило.

Ангелче със ангелска душа, и от всичко друго на света само зарад нея аз готов съм да умра.

Ангелско е и сърцето нейно за което моето тупти сега, не ми оставя и за миг покой защото иска да е с него тя.

 

Влюбих се в едно момиче, но ангел се оказа тя.

Макар крила да няма ще я обичам  винаги така, че сякаш нищо друго във живота да няма смисъл ако мойто ангелче не иска да си сподели живота с мен сега. 

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??