9.12.2008 г., 17:54 ч.

"Ангели" 

  Поезия
520 0 0
"Ангели"

Небе, изпълнено със огън,
облаци, окъпани във светлина,
изливат силата си ангели,
но  гневни са им думите,
очите им са пълни със тъга,
ръцете им - кинжали остри,
оставят рани черни
в душите ни, безкрайно пусти,
наситени със болка,
крещящи в свойта самота,
молитвите им ни заливат,
със огнен устрем парят
техните слова,
докoсват с устни челото
на мрака,
със вяра пълни сме,
Ангелите днес са без Крила...

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??