29.05.2013 г., 5:01 ч.

Ангели и птици... 

  Поезия » Философска
591 0 1

 

 Съжалявам.

 И някой ден, някой ден ще се видим отново,

 някъде там - високо, чисто, светло-синьо...

 Където ангели и птици никога не са сами, 

 за да изпеем песните от несбъднати мечти.

 

 Липсваш ми...

 Някъде, някъде там -  в мястото без време.

 Над всички сенки от премълчавано бреме...

 Със всеки нежен смях, и дума, и полъх на море,

 и песен на щурец, и усмивка, и звездното небе.

 

 Знам...

 Завинаги със мене си и нивга не съм сам... 

 И щом някъде красиво е, ти си някъде там.

 И има само нежни спомени, и няма страхове.

 Целувам те и моля те, прости ми за всички грехове.

  До някъде там - високо над планинските върхове.

  Обичам Те... 

 

 

 Посветено на Баща ми.

 Почивай в Мир, Тате. 

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • СТРАХОТНО! БАЩИНАТА и МАЙЧИНАТА смърт... тe трудно сe прeживяват! Спомeни за обиди, спомeни за красиви момeнти, спомeни за ОБЩ ЖИВОТ, спомeни... спомeни... СПОМEНИ! Боли СЪРЦEТО и КЪРВИ! Ники... много e добро, ама... нeщо ритъма... Ако тук-там поразмeстиш думитe - щe e СУПEР! От мeн - скромна 6-чка!
Предложения
: ??:??