15.10.2007 г., 10:42 ч.

АНГЕЛИ С ЕДНО КРИЛО 

  Поезия
1478 0 6
 

АНГЕЛИ С ЕДНО КРИЛО




"Всички сме ангели само с едно крило и можем да полетим само като се прегърнем един друг."
                                        Лучано Ди Крисченцо

                               


Потънал в бялото легло,

           ръката силно стиска библия.


Откъснато е твоето крило,

           а вътре черното  притиска ни.


Животът мина като миг,


заспива слънцето в нощта


и  тихо    си отива,


облива  тишината светлина.




Последна спирка,

                      време не остана.

Последно сбогом,

                       изречени слова.

Ще кажа само,

                      винаги е рано.

Да те отнеме -

                         Тя!



Ще пазя топлото в сърцето!


Ще те открия в песента!


Ще те позная в цвете!


Ще те обичам винаги така!



За да те има!


Подарявам ти крила!

© Петя Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??