27.12.2007 г., 15:13 ч.

Ангелска музика 

  Поезия » Любовна
1446 0 26
В душата ми
нежна песен звучи,
от докосната струна
арфа проплаква.
Мелодия - спомен
за минали дни,
снежни емоции,
приказка бяла.
Прониза ме цяла,
в унес почти
сърцето нашата
песен припява,
за мигове спрели,
красиви мечти,
блянове сбъднати.
Магия изгряла.
Сънувам ли пак?!
До мене си, скъпи,
в танцът любовен
очите горят.
Телата са слети,
а помежду ни...
времето-съдник -
най-страшния враг.

Душата ми пее
ангелска музика...

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??