3.06.2017 г., 10:50 ч.

Ангелска страст 

  Поезия » Любовна
276 0 0

Настръхвам изведнъж, 

сякаш влиза дух във мен,

изпразвам се от мисли,

и падам в твоя плен.

 

Пристъпваш бавно,

парфюмът ти е зъл герой,

омайва ме за бързо,

и целият съм само твой.

 

Търся нещо да се хвана,

да избягам от греха,

но дали не искам да остана,

да се превърна в твоя вехтина .

 

Стоя невинен аз пред теб,

сияя даже в твоя чест,

давам ти сега в ръце,

разпадащото ми сърце.

 

© Матео Тор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??