5.06.2008 г., 10:01 ч.

Ангелско създание 

  Поезия » Любовна
837 0 1
Ангелско създание...
Но съм без крила -
с дяволско съзнание
и черна, зла душа!

 

Погледът ми те изгаря
(влюбен си в моите очи),
сладострастно те пронизва,
ала със отровени стрели...

 

Косите ми - разперена коприна,
нежно се протягат към лицето ти,
всеки кичур е змия - Тайпана,
в миг ще вледени сърцето ти!

 

Ръцете ми са нежни струни,
опряни в твойта мъжка гръд!
И само те са помежду ни -
разделят те от жарката ми плът!

 

Устата ми във твоята се впива,
но е подла, пагубна, неверна!
И в пламенна целувка ти прелива
отровата на мамба черна!

 

Красив си, а животът си отива!
Докосвам те със ледени ръце!
Безумно гледаш ме - щастлива!
В очите ти чете се отчаяние!

 

Ангелско създание...
Ала с черна зла душа!
Любовта навремето погуби ме!
Тя, същата, погуби те сега!

                                

© Миа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??