14.11.2015 г., 18:56 ч.

Антарктическо лято 

  Поезия » Любовна
405 0 2

Идеално начало на зимата -
Да поемем в различни следи...
С незаглъхнали песни по устните,
С изчервени от вино страни.

 

Ами... Толкоз.
Замразени снежинки от утрото -
Ще отлитнем с полярния вятър,
Аз - така и не запалих камината,
Ти... Така и не отвори вратата.

© Боромир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??