14 нояб. 2015 г., 18:56

Антарктическо лято 

  Поэзия » Любовная
408 0 2

Идеално начало на зимата -
Да поемем в различни следи...
С незаглъхнали песни по устните,
С изчервени от вино страни.

 

Ами... Толкоз.
Замразени снежинки от утрото -
Ще отлитнем с полярния вятър,
Аз - така и не запалих камината,
Ти... Така и не отвори вратата.

© Боромир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??