19.06.2005 г., 13:15 ч.

Антивселена 

  Поезия
993 0 6

Киснем във игра на думи. Аз и ти...и те, и тя.
По - сурови от куршуми, по - ревливи от дъжда.
Погледни ме във очите, погледнете ме и Вие!
И недей търси сълзите: нещо друго там се крие.
               Взирали се
               кухо
               и сухо,
               злобно,
               злокобно
               и странно.
Защото там нямало нищо... Забавно! 

Празни очи... се взирали в празни зеници.
Тъмни лъчи... и спектър от ситни тресчици.

Аз и ти... и те, и тя
сме никой.

© Фредерик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??