26.08.2011 г., 14:49 ч.  

Антон Божинов 

  Поезия
606 1 0


Ти си човека, на когото всичко казвам,
приятеля, за който съм мечтал.
На тебе аз държа и обещавам,
че приятелството ни e чист кристал.

Пясъка в морето аз ще преброя,
птиците в небето ще спрат да летят,
за да може да се обедиш навеки,
че държа на тебе повече от всеки.

Приятелю, ти знаеш,
няма аз да те предам,
и ако някога със нещо аз съм те обидил,
не мълчи, кажи ми, искам да го знам.


Посветено на Антон Божинов(Бонджо)

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??