7.02.2024 г., 6:16 ч.

Апокалипсис! 

  Поезия » Хумористична
116 0 1

Дами с купища претенции

чакат ред за интервенции

седнали една до друга

за различна естетическа услуга:

нос, брадичка, скули -

и за лифт, не сте ли чули?

 

Докторът им е велик,

той създава лик след лик.

Помпа гóрките им кожи…

Но хирургът се изложи!

Обезобрази мома -

предóбри с някои вещества.

 

На другите пък се хареса

тази лоша лекарска намеса.

Дефектът стана популярен!

Докторът е легендарен.

Всички мацки и кокони

искаха разместени фасони.

 

Филър, ботокс, бондинг…

клонинг, клонинг, клонинг!

Настана истински фурор

от този лекарски терор.

Суетата прерасна в обсесия

по таз медицинска агресия.

 

Всички дами там се спираха

и наред се инжектираха.

Но от всички тези ликове...

докторът получи тикове!

 

И не можеше да продължава

двойниците да увеличава.

Реши да вземе да се пенсионира.

Всичките моми шокира.

Но за всеки беше най-добре

апокалипсисът от зомбита да спре.

© Stillaghxul Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 😂 оооо, много яко.
Предложения
: ??:??