Дами с купища претенции
чакат ред за интервенции
седнали една до друга
за различна естетическа услуга:
нос, брадичка, скули -
и за лифт, не сте ли чули?
Докторът им е велик,
той създава лик след лик.
Помпа гóрките им кожи…
Но хирургът се изложи!
Обезобрази мома -
предóбри с някои вещества.
На другите пък се хареса
тази лоша лекарска намеса.
Дефектът стана популярен!
Докторът е легендарен.
Всички мацки и кокони
искаха разместени фасони.
Филър, ботокс, бондинг…
клонинг, клонинг, клонинг!
Настана истински фурор
от този лекарски терор.
Суетата прерасна в обсесия
по таз медицинска агресия.
Всички дами там се спираха
и наред се инжектираха.
Но от всички тези ликове...
докторът получи тикове!
И не можеше да продължава
двойниците да увеличава.
Реши да вземе да се пенсионира.
Всичките моми шокира.
Но за всеки беше най-добре
апокалипсисът от зомбита да спре.
© Stillaghxul Все права защищены