20.07.2014 г., 11:36 ч.

Април е като Баба Марта 

  Поезия » Хумористична
371 0 1

И този ден е ненормален,
намусен, няма светлина,
от ситен дъжд стои изквасен
и дразни моята душа!

 

А вчера беше бяла пролет,
дошла със птички и цветя.
Денят под слънцето, разголен,
любуваше се на света!

 

Но и Април е като Марта,
несигурен и променлив,
и тука като при хазарта,
без щастие остава сив!

 

И после пак ще ти е криво,
депресия ще те мори,
небето ще е некрасиво
и есенен ще бъдеш ти!
 15.04.2014г.Драгойново

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??