2.07.2007 г., 23:26 ч.

Аромат 

  Поезия
553 0 3

                                   Aроматът на любовта


        Твоят мирис е по мен сега.

        Няма да го измия, защото с него аз живея.

       Ти си моето дихание и цвят за деня.

       Ароматът ти е моето най-голямото щастие.


       Ако не ми вярваш, попитай приятелите ми.

       Те ще ти разкажат за мен с думи.

       Но само ти можеш да се увериш  в мен.

       Само когато ми споделиш своите чувства.


     Аз те чакам, не къде да е, а в душата си.

     Влез там и повече няма да излезеш.

     Никой влязъл там не излиза лесно.

     Затварям вратите си за другите и оставаш само ти.


     Ако искаш, можеш да си тръгнеш.

     Можеш да обичаш друг, но мен няма да забравиш.

     Ароматът на любовтта и страстта не се забравя.

     Затова аз ти дадох своя аромат.

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • АЗ СЪМ чЕЛ КНИГАТА И СЕ РАДВАМ, чЕ ГО СВЪРЗВАш С ФИЛМА, ЗАщОТО РОМАНЪТ И ФИЛМА ИМАТ МНОГО СМИСЪЛ.ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС СИ ИМА СВОЙ УНИКАЛЕН АРОМАТ, КОЙТО СЕ ИЗЛЪчВА ОТ ТЯЛОТО И ДУшАТА МУ.ТОВА Е И ХИМИЯТА НА ЛюБОВТТА АКО МОГА ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ.МЕРСИ ЗА ХУБАВИТЕ КОМЕНТАРИ
  • Поздрави!
  • Това ми напомня за онзи филм "Парфюм - историята на един сериен убиец" или нещо подобно...Там главният герой взимаше ароматите на жертвите си,за да направи перфектния парфюм.Е,да...твоето е любов
Предложения
: ??:??