Aроматът на любовта
Твоят мирис е по мен сега.
Няма да го измия, защото с него аз живея.
Ти си моето дихание и цвят за деня.
Ароматът ти е моето най-голямото щастие.
Ако не ми вярваш, попитай приятелите ми.
Те ще ти разкажат за мен с думи.
Но само ти можеш да се увериш в мен.
Само когато ми споделиш своите чувства.
Аз те чакам, не къде да е, а в душата си.
Влез там и повече няма да излезеш.
Никой влязъл там не излиза лесно.
Затварям вратите си за другите и оставаш само ти.
Ако искаш, можеш да си тръгнеш.
Можеш да обичаш друг, но мен няма да забравиш.
Ароматът на любовтта и страстта не се забравя.
Затова аз ти дадох своя аромат.
© Бен Ар Todos los derechos reservados