9.02.2021 г., 10:44 ч.

Аромат 

  Поезия » Пейзажна
314 0 0

Аромат
 

Теменужено ми ухае сънят
и утрото се усмихва на пролет,
пиша на лист радост в деня
и пуснах мечтите във полет!

 

Преди да отворя очи взех съня
с аромат на парфюма вечерен,
обвит от прегръдка на мили ръце
и приятел - обичан и верен!

 

Пиша си списък, със стъпки нагоре
по слънчево време да сбъдне,
коленича под синьо небе - 
аромат от любов, да ми върне!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??