11.11.2014 г., 7:42 ч.

Аромат на виолетово 

  Поезия » Любовна
775 1 6

Аромат на топло виолетово –

кичур коса на лицето ми.

Есента ми последна със тебе е...

зрели тонове избавление.

 

Жълти чувства с изсъхнала важност,

леки – земята покрили са.

Всяко нещо чака си времето

 подлежи на умиране.

 

Сладък грозд над главите ни

подпечатъл е смисъла.

Най-сладкото време в годината –

да вести за тежката зима.

 

Аромат на сладко виолетово –

голо дърво е сърцето ми.

Есента ни последна сбогува се...

Всичко дадено вече взето е.

© Камен Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??