10.06.2009 г., 8:48 ч.

Асансьор - действителен случай 

  Поезия » Хумористична
598 0 7

 

 

АСАНСЬОР

 

 

Уж случайно се видяхме.

Асансьорът ни събра.

Някак аварийно спряхме

на секунда от целта.

 

Между лампи и етажи,

копчета, огледала,

бях с, може да се каже,

най-красивата жена.

 

Чуствата ме залюляха,

боже, как попаднах тук .

Вдигах се над небесата,

скачах с празен парашут.

 

Във косите ù се лутах.

Разболях  се от любов.

Устните ù предпочитах,

вкусни като краден плод.

 

И политах, и залитах.

Падах, ставах на крака.

И не чаках, и не питах,

и не можех да се спра.

 

 

Господине, Ваш'то име?

Целият сте вир вода.

Отворете си очите,

вече сме на свобода.

 

Уж случайно се видяхме,

асансьорът ни събра.

Между лампи и етажи

пак сънувах чудеса.

 

Аз сънувах - а не Tя...

 

 

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??