21.01.2016 г., 17:43 ч.

Астрологическо наблюдение 

  Поезия » Друга
301 0 2

Телец ли си, момиче-Козирог

да срещнеш, туй е щастие за двама.

Не слушай тоз ехиден астролог,

че казва: “А за тия друго няма,

 

освен пари да влагат тук и там,

в недвижими имоти и под рента!"

Че тя е заредена вътре с плам,

амбиции и сила сто процента!

 

Талантите си ти да изявиш

ще те подтиква и окуражава:

“С мен щом си, да не виждам да стоиш!

Да мързелуваш хич не се надявай!“

 

Пулсираш с нея жизнен всеки ден,

а тя е толкоз скромна и ранима!

С любов е твоят делник озарен,

а без любов живот защо да има?

 

И носиш самочувствие на мъж,

на пълководец, върнал се с победа...

Късмет такъв изпуснеш ли веднъж,

не си Телец, а истинско говедо!

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??