1.07.2017 г., 20:07 ч.

Астрологично-еротично 2 

  Поезия » Любовна
899 0 2

АСТРОЛОГИЧНО-ЕРОТИЧНО 2


Поглед странен към звездите стана мост към любовта ни.

Съжалявам, извинете, драги мои романтици!

Но не беше взор, отправен към Пегас и Андромеда

от момче и от момиче в чудна лятна нощ на плажа.

Ние бяхме непознати и разделяха ни мили.

Срещнахме се уж случайно, неслучайно, виртуално –

просто царската наука ни събра в един свой форум.

Тук звездите аз попитах, там звездите тя попита.

Отговориха ми: ''Тя е!'' Отговориха ѝ: ''Той е!''

После... ясно – виртуалът бе изместен от реала.

А реалът, драги мои, беше страшно романтичен.

© Атанас Димитров Всички права запазени

ПП Благодаря на задалата темата на конкурса, че така ми даде идея да напиша нова версия на това: https://otkrovenia.com/bg/stihove/astrologichno-erotichno

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

27 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??