На най - прекрасното и чисто
същество в живота ми - Алекс
Аз ще говоря вместо теб сега
Боли от вътре и не спира
пощада няма и в съня дори
Тупти сърцето и пулсира
отмерва точно и гори. гори
Дочувам присмех зад гърба
те , "идеалните" се смеят
Не осъзнават нашата съдба
в "идеалния" си свят живеят
Какво като сме по различни
какво като сме външно други
Да други сме , но не двулични
и не ценящи някой по заслуги
Макар и да говорим рядко с думи
изказваме със жестове желания
Живеем в своя свят на "Други"
изпращайки към вас послания
Обичаме и искаме разбиране
сърцата и душите ни са чисти
Единствено очакваме приемане
ние хората с диагноза - Аутисти
© Анета Саманлиева Всички права запазени
Благодаря ви Кате и Данче.
Поздравявам ви с усмивка.