6.04.2011 г., 21:34 ч.

Автопортрет 

  Поезия » Философска
537 0 0

 

Какво е жената?

Еманципирана същност –

машина-робот,

компаньонка и курва,

неотменна приятелка,

любящата мамичка,

сладко малко момиче,

или готина какичка...

Нездрава любов

и порочни желания,

бълбукаща страст,

неприкрити страдания...

Емоционална и жадна,

стаена и плаха,

арогантна, нахална...

Това е Жената!

Дребнава и алчна,

красива и властна

и, въпреки всичко –

вечно Прекрасна!

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??