11.02.2018 г., 10:37 ч.

Автопортрет 

  Поезия » Хумористична, Философска
721 4 0

Лирически субект
с морален етикет
Не говори диалект
но е с неподправен интелект
на живота архитект
от положителния аспект

Аз съм
Момък
На голям род
потомък
Със сърце на камък
Характер на пламък
Не допускам никого
В своя замък

Въртя
рима след рима
Всяка - неповторима
Личност неуморима
Душа неизмерима

Деспот съм
на своя живот
Самолет на
явтопилот
Патриот
Който
прави
Бойкот

Наричам се в рапа
Модернист
От малък съм научен
Да бъда чист
пиша всичко на белия лист
По професия алпинист
Катеря се по върха каменист
Търсейки малък аметист
В сърцето си нося един артист
Истински алтруист,
Написал този текст
с малко любов
Послесловв
За рапа Йорданов!

© Иво Арнаудов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??