2.06.2010 г., 12:16 ч.

Аз 

  Поезия » Друга
537 0 0

Моята душа - гъста, дъждовна гора...
Сърцето ми - водопад с буйна вода...
Умът ми - синьо, чисто небе...
Чувствата - кристално море...
Страстта ми - вулкан изригващ... и лава...
Любовта ми - по- голяма от света, който познавам...
Цялата съм стихии и урагани,
слънце и красоти невидяни...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??