Аз днес ще пея с птиците...
Отдавна чакано за мен,
жадувано вълнение.
Крилата, дето шиех от години -
готови са...
Със тях ще преоткрия небосклона - синия.
На облаците смело ще полягам.
И птиците ще ми припяват сладостно,
онази песен за красивото...,
което във сърцето ти, ако поискаш силно,
ражда се...
Отгледано с любов,
остава с теб завинаги.
Аз днес ще пея с птиците...
© Юлиана Асенова Всички права запазени
прекрасно е.