4 авг. 2009 г., 10:48

Аз днес ще пея 

  Поэзия
687 0 15

 

 

 

 Аз  днес ще пея с птиците...

 

Отдавна  чакано за мен,

 жадувано вълнение.

Крилата, дето шиех от години -

готови са...

Със  тях ще преоткрия  небосклона - синия.

 На облаците   смело   ще   полягам.

И  птиците ще ми припяват сладостно,

онази песен  за красивото...,

което във  сърцето ти, ако  поискаш силно,

ражда  се...

Отгледано  с любов,

остава с  теб  завинаги.

 

Аз днес  ще пея с птиците...

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??