1.06.2008 г., 19:24 ч.

Аз дойдох 

  Поезия » Любовна
688 0 10
 

 

 

        Аз дойдох

 

Аз дойдох от нищото в безкрая.

Бях твой другар, бях ти брат.

Помогнах ти в живота колко зная,

но не желаех да го правя ад.

Обикнал бях майка ти, сестра ти.

Измъчвах се аз всяка нощ.

Борех се със срама си пред баща ти,

но не съм аз дявол лош.

Нищо със зла умисъл не сторих.

Влюбен бях в тебе до уши.

За любовта си аз не се преборих,

затова нека днес сърцето ми крещи.

Ще вика то във празна стая.

Ще те търси рано във зори.

Ще откриеш новата любов накрая.

Навеки щастлива дано бъдеш ти!

Аз дойдох от нищото в безкрая.

Нов път поемам аз сега.

Мястото си вече зная.

Щастлива моля те бъди,

не се оставяй на тъга.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??