15.06.2008 г., 13:06 ч.

Аз го умея 

  Поезия » Любовна
600 0 1
Живей си... ще си живея и аз,
ако трябва без теб... умея го.
Живота ми не се изчерпва с твойто "Аз",
ти си само една част от него...

Мога да дишам и без да си до мен,
мога да дишам и без ме разсмиваш...

Разбираш ли... ти си една част от него,
която понякога ме прави щастлива,
но и която понякога мразя от
дъното на душата си...

С тебе, без тебе..
аз ще живея... умея го...

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??