Къде си ?
В кое огледало се криеш?
Страдаш ли тихо,
В ъгъла криволичещ?
Къде си ?
Защо от мен се изтриваш?
Нима ще живееш от спомени?!
Колко от тях ще изпиеш?
Самотата е страшна!
Неизвестното също..
Само ти ми остана!
В мене-моето Аз..
© Просто Някой Всички права запазени