18.09.2018 г., 18:42 ч.  

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
413 1 4

АЗ И ТИ

 

Какво съм аз за тебе?

Ненужен, натежал товар.

Какво си ти за мене?

Безценен, незаслужен дар.

 

Какво съм аз за тебе?

Наивно влюбен романтик.

Какво си ти за мене?

Жадуван блян, молитвен вик.

 

Какво съм аз за тебе?

Досаден, хлътнал идиот.

Какво си ти за мене?

Бездънен светъл небосвод.

 

Какво съм аз за тебе?

Окапали листа наесен.

Какво си ти за мене?

Кръжаща в тишината песен.

 

Какво съм аз за тебе?

Зловеща тъмнина студена.

Какво си ти за мене?

Разцъфнал цвят, трева зелена.

 

Какво съм аз за тебе?

Мъглива, неуютна зима.

Какво си ти за мене?

Безлунна нощ, прекрасна рима.

 

Какво съм аз за тебе?

Нещастник – жалък и проклет.

Какво си ти за мене?

Причината да съм поет.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??