8.01.2008 г., 14:58 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
855 0 1
    Аз и Ти

  С две съдби сме аз и ти,
  два извора една река
  сътворила.
  Моята любов е единствена
  за теб,
  теб обичам аз всеки ден
   и всеки час.
   Като нощ и ден свързан  си
   ти с мен.
   Хей, щастлива съм само
   кат съм тебе аз.
  Слънце през деня - гори.
  Вечерта луна - блести,
  с тебе сме щастливи ний.

© Гардения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "с тебе сме щастливи ний." - Пожелавам ви от сърце това щастие да не ви напуска!!!

    Влюбено стихче!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??