Искам сърцето ти, искам душата ти,
искам не само мислено да бъдеш до мен,
да виждам очите ти, да докосвам косите ти,
а тялото само ще дойде при мен.
Да тръпна в очакване...
да копнея в обладаване...
да се сплитат ръцете ни...
да стена в отдаване...
Не искам присъствие, не искам гадаене,
а телата, прилепнали сами като ваяни,
да флиртуват в танца на влюбени лебеди
с огън и жар, навеки преплетени!
© Теодора Петкова Всички права запазени