9 авг. 2011 г., 10:43

Аз и ти... 

  Поэзия
678 0 0

Искам сърцето ти, искам душата ти,

искам не само мислено да бъдеш до мен,

да виждам очите ти, да докосвам косите ти,

а тялото само ще дойде при мен.


Да тръпна в очакване...

да копнея в обладаване...

да се сплитат ръцете ни...

да стена в отдаване...


Не искам присъствие, не искам гадаене,

а телата, прилепнали сами като ваяни,

да флиртуват в танца на влюбени лебеди

с огън и жар, навеки преплетени!

© Теодора Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??