24.01.2013 г., 13:48 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
638 0 0

Бурята от мислите ти ще премахна,
ще спра дъжда, валящ от твоите очи.
От самотата ще те откъсна и
щастие в очите ти ще заблести.
Слънце в сърцето ти ще сложа,
за да грейне усмивка на твоето лице.
Струната на душата ти ще докосна и
ще засвири тя мелодията на любовта.
С ръце нежно ще те прегърна
и ще усетиш мойта топлина.
Любов в излишък имам и 
искам с теб да я споделя.

14.01.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??