17.07.2009 г., 2:42 ч.

Аз и Земята 

  Поезия
356 0 0


вятърни частици докосват

косата ми

пораснала от слънцето

усещам всички фибри

на тялото си

разлистени за подвизи

във тази лятна жега

нозете ми

откриват нови пътища

а утрините тъй вълшебни

за очите ми

събуждат ги за нови истини

във залезите като камбанен звън

сърцето ми

отмерва още ден превърнат в минало

докоснала тревата

със ръцете си

земята в себе си усещам

дишайки

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??