7.12.2008 г., 18:25 ч.

Аз исках 

  Поезия » Любовна
651 0 2
Аз исках 
         да ти разкажа
                приказка за
                           зли  крале и кралици,
                                       за честни и достойни
                                           рицари, загубили
                                               битките
             намирайки любовта, но ти не пожела да я чуеш.
 Тръгна си
                     заедно с него
                                      и нощта ви прегърна,
         а аз,
      останах сам с приказката, рицарите,
             с очите ти
                       черни,
с чашата вино
в ръка,
       да пием, за човещината
и
    любовта.

© Петър Арсов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??