10.10.2023 г., 22:20 ч.

Аз исках само да си жив 

  Поезия » Любовна
167 0 0

А ти дойде

и вятъра със 

тебе се промъкна.

Потънах в твоите очи

и млъкнах.

Погледна ме и каза:

"ЗА ВСИЧКО СИ ВИНОВТА ТИ?!"

Тогава тръпки ме поразиха

и молих се през сълзи,

да простиш...

"О,ти си гадна ,като 

Вещица!"

Тогава изкрещях:

"ВЪРВИ!"

"АЗ ИСКАХ САМО 

ДА  СИ ЖИВ!"

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??