10 oct 2023, 22:20

Аз исках само да си жив 

  Poesía » De amor
169 0 0

А ти дойде

и вятъра със 

тебе се промъкна.

Потънах в твоите очи

и млъкнах.

Погледна ме и каза:

"ЗА ВСИЧКО СИ ВИНОВТА ТИ?!"

Тогава тръпки ме поразиха

и молих се през сълзи,

да простиш...

"О,ти си гадна ,като 

Вещица!"

Тогава изкрещях:

"ВЪРВИ!"

"АЗ ИСКАХ САМО 

ДА  СИ ЖИВ!"

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??