Аз искам
за теб да бъда като недовършен стих
и винаги към мене да се връщаш.
Ще замълчиш, ще ми обърнеш гръб,
но мислите ти аз ще преобръщам.
Защото съм във твоята душа
и колкото да искаш да избягаш -
ще те настигам пак, и все така
ще ме намираш винаги на прага.
© Таня Ив Всички права запазени
Благодаря ви, приятели, че го почувствахте !