23.05.2008 г., 11:42 ч.

Аз искам 

  Поезия » Философска
572 0 1
Понякога чувам сърцето да вика и стене от болка!
Протягам ръце към небето - Аз търся утеха и живота без болка!

Аз искам да вярвам, че мога да мина отвъд светлината и мрака!
Че мога да взема духа на душата!
Че има някъде някой, който отдавна ме чака!

Аз искам да видя някой, който го няма!
Да взема от него всичко душевно,
да открадна живота и да го изживея, като за последно!

Аз искам да хвана юздите на времето,
да върна стрелките назад,
да не чувствам живота на бремето,
да мина през мрака и да ида отзад!

© Теодора Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искаш много силно, вярвай, че ще се сбъдне! Поне така казват.
    Поздравления!
Предложения
: ??:??