( Да се чете само от хора с чувство за хумор)
Аз искам с онзи шал да ми танцуваш,
прозрачния и с голи рамена,
в интимна водка мислите да плуват,
тогава с нас ще има чудеса.
Аз искам да те крадна (от мъжа ти),
нали му стига толкова такваз жена,
а може би дори ще е доволен
и ще почерпи, щом от теб го отърва.
Ще те изпея в романтично–еротични рими,
или във проза после ще разкажа,
сърничката, която песни пее,
със плетка нова във ръка на плажа.
Ще ти покажа във хотелската ми стая,
от книжката ти всичко, що го зная
и няма да ти дам да проговориш.
Повярвай ми! Така ще те омая.
Ще ми танцуваш. С онзи шал прозрачен.
В интимна водка мислите ще плуват.
Романси ще се пеят до полуда,
докато нашите тела лудуват.
p.s. Посвещавам на нашата сърничка Светла, която липсваше във Варна!!!
© Христо Костов Всички права запазени
Познавам ви само по писАнията ви със Светла...но вече прочетох нейното разказче за срещата ви!
))
Поздрави за усмивките и чувството ти за хумор, Христо!