25.06.2020 г., 12:57 ч.

Аз искам да се сещам за това 

  Поезия » Любовна
389 1 0

Аз искам да се сещам за това,

как с глас на ангел нежно ме обгрижва,

как разперва бавно ти крила

и вечер сгушено заспива.

 

Аз искам да се сещам за това,
как бошуват демоните в теб,

как мира нямаш през деня

и искаш да си спомняш ,че бил си някога човек.

 

Аз искам да се сещам за това,
как обичаш да мълчиш за дълго време,

макар да бъда огнена жена,

мъжът отдавна ти не си за мене.

 

Аз искам да се сещам за това,
как подслон при мене ти намираш

и вечер демоните си прибираш

и ги търсиш,после тръгваш и не спираш.

 

Аз искам да се сещам за това,
как отиде си от мене безпощадно

и остави тази огнена жена да гасне най-нещастно и кошмарно.

 

Аз искам да се сещам за това,

как вече мразя твоя облик,

как заради теб превърнах се във зла,

а ти във мислите ми вечен си затворник.

 

Аз искам да се сещам за това,

но не когато ти го правиш,

защото аз съм огнена жена,

а ти пожара в мене бавно давиш.

© Лидия Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??