13.11.2014 г., 17:50 ч.

Аз живея 

  Поезия
435 0 2

Аз живея по моя си начин,

не копирам и на друг не приличам,

просто свикнал съм тъй да живея,

скромничко да се обличам.

 

Без да нося маркови дрехи,

само усмивка и в джобовете щастие,

и където и да се намирам,

да премахвам с тях всяко нещастие.

 

Просто живея аз,ей така,и си пея,

свиркам си и пукнат грош не давам,

защото единствено умея,

по свой си начин да се раздавам.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??