10.07.2014 г., 0:22 ч.

Аз живях 

  Поезия
472 0 0

Аз живях – на слънчев лъч приличах,

край себе си раздавах топлина.

Аз живях – и мразех, и обичах

всичко, дето има по света.

 

Всеки ден се будех със усмивка –

този ден бе моят цял живот.

В този ден аз исках – имах! – всичко –

радост, мъка, вяра и любов.

 

Аз живях, защото не попитах

съдбата моя кой ли е избрал.

Аз живях, защото вярвах в живота

и раздадох себе си... раздадох се докрай.

 

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??