6.07.2017 г., 21:38 ч.

Аз мечтая 

  Поезия » Любовна
782 2 3

Аз мечтая

да хванеш нежно ръката ми,

да се разхождаме бавно из квартала,

да поседнем на някоя пейка,

да погледаме звездите.

После да се приберем вкъщи,

да седнем на дивана,

да гледаме любимия ни филм,

да ме притеглиш към себе си,

да ме прегърнеш и да ме целунеш по челото.

Аз мечтая

не за много, а за малко-

да имам теб до себе си.

© Bibi Sim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??