16.11.2010 г., 15:37 ч.

Аз не искам... 

  Поезия » Любовна
721 0 1

 

                    Аз  не  искам...

 

                   Аз не искам да те имам

                   окупирана с вериги,

                   а  ключът от катинара да е в мен...

                   Във  очите ти красиви -

                   два планински вира,

                   слънцето горещо да е в плен...

 

© Димитринка Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нежно, красиво и оптимистично звучи!
    Поздрави за оригиналния, докосващ сърцето и
    талантливо сътворен стих!
    ПОЗДРАВИ!
Предложения
: ??:??