30.12.2006 г., 0:43 ч.

Аз не си отивам 

  Поезия
899 0 3
Аз не си отивам - ти не вярвай
в мойте стъпки, хукнали със вятъра,
даже някога от теб да ме открадне
друг човек и друга обич някаква...

Аз при неб оставам - виж очите ми,
те съвсем на твоите приличат.
Даже някога от теб да си отида,
друг със тях не мога да обичам...

© Росица Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??